Hoe geef ik de maten van stoel/bankkussen door?

> Voor de stoelen hebben wij een universeel model. Als je denkt dat je stoel afwijkt, bijvoorbeeld met een hoge rugleuning, dan kun je dat aan de zitkant van de stoel opmeten en  (met een foto) mailen. We kunnen dit altijd aanpassen.

> Voor (bank)kussens kun je eenvoudig de breedte-diepte en diktematen doorgeven. Dit kan met een foto en de maten in tekst, of met een tekeningetje, wat je het handigst vindt. Hier zie je een voorbeeld, met deze gegevens kunnen wij prima aan de slag en wij helpen je er natuurlijk graag bij!

 

Mijn camperstoelen hebben maar 1 armleuning, welk model moet ik dan bestellen?

> Hiervoor bestel je het model voor 'camper/autostoelen met hoofdsteun en armleuningen' en dan vul je bij 'opmerkingen bestelling' in dat de stoelen maar 1 armleuning hebben en op welke plaats deze zich bevinden (links/rechts)

 

Wij hebben stoelen zonder hoofdsteun, hebben jullie daar ook hoezen voor?

> antw: Voor stoelen zonder hoofdsteun kunnen wij hoezen op maar maken. Je geeft de breedte-diepte-dikte en hoogte van de stoel door, je maakt een keus uit de stof en wij maken het. De prijs per hoes is vergelijkbaar met die van de gewone Freelanes-hoezen. Stuur hiervoor een mail naar info@freelanes.nl

 

Onze camper heeft ISRI-stoelen, passen de hoezen hier ook op?

> antw: De hoezen passen ook op ISRI-stoelen. Kies hiervoor het model 'auto/camperstoel met opening voor armleuningen' 

 

Onze stoelen hebben geïntegreerde gordels, kunnen jullie hoezen daar ook op?

Antw.: wanneer de gordel aan de stoelen vastzit, kun je de hoes bevestigen door het paneeltje van de gordel te verwijderen, de hoes over de stoel te trekken en het weer vast te maken. Vermeld dan wel bij 'opmerkingen' dat het om zulke stoelen gaat, dan ontvang je het model met een speciale opening voor de gordel. De prijs is hetzelfde. Wanneer het paneeltje niet los kan moet er een aanpassing met klittenband gemaakt worden, zodat de hoes helemaal los en weer vast kan, deze aanpassing kost 7,50 per hoes. Neem hiervoor contact met ons op, want deze zijn niet standaard.

 

Worden de armleuningen ook bedekt door de hoezen?

> Antw: Nee, in het model 'voor stoelen met armleuningen' zitten aan beide kanten uitsparingen waar de armleuningen doorheen kunnen. Voor de armleuningen zijn bijpassende hoesjes te koop, die kun je op de homepagina vinden

 

Passen de hoezen op de Fiat Ducato en Ford Transit?

> Antw: Ja, de hoezen passen op alle camper- en autostoelen en op stoelen van busjes

 

Maken jullie ook hoezen voor camper- caravan- en bootkussens?

> Antw. Ja, hier maken wij hoezen op maat voor. De prijs is afhankelijk van de stof en afmetingen, je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen (info@freelanes.nl).De stofkeuze zijn de stoffen van de hoezen die ook op de site staan. Eventueel kunnen wij op verzoek ook andere stof gebruiken.